Vă rugăm să rețineți că NU se pot returna produsele comandate pe mărimi personalizate.

Conform Ord. 130/2000. Cap 2,Art.10 c) consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Dacă doriți să returnați un articol ANILEDA KIDS aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la livrarea acestuia prin completarea formularului din josul paginii și trimiterea coletului către noi: ANILEDA KIDS SRL, oraș Jud timis, chisoda, str Macesului 16 +40734383462 expediție cu plata la destinatar(la tine).

Politica de returnare:

 • Produsele ANILEDA KIDS  trebuie returnate nepurtate, nefolosite, în cutiile și ambalajele originale.
 • Produsele trebuie să fie returnate cu etichetele originale intacte și atașate de produs

NOTĂ: Detașarea etichetelor este dovada folosirii produsului; în acest caz, produsul nu mai poate fi returnat.

 • Ne rezervăm dreptul de a refuza produsele returnate care nu îndeplinesc întocmai și cumulativ condițiile de returnare menționate.

În cazul receptionării unui retur neconform politicii menționate, se mai pot accepta produse care pot fi repuse în vânzare după ce va fi dedusă din rambursare o taxa de 99 lei pentru procesul de dezinfectare și spălare chimică.

Vă rugăm să probați produsele achiziționate cu grijă și să le returnați în aceeași condiție.

 • Odata ce returul a fost recepționat și acceptat, rambursarea se face exclusiv prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare, consumatorul asumându-și obligația de a transmite un cont IBAN în formularul de retur.
 • Nu sunt rambursabile: taxele de transport, comisioanele bancare, diferențele de curs valutar sau alte taxe, după caz.

 

 Nu acceptăm spre retur produse care:

 • sunt trimise fără completarea prealabila a formularului de retur;
 • sunt trimise prin curier, prin cont colector, sau alte servicii similare ce implică plata cash din partea Anileda Kids la momentul livrării;
 • nu sunt completate câmpurile aferente contului IBAN și a numelui deținătorului contului IBAN;
 • prezintă urme de purtare;
 • SUNT TRIMISE PRIN POȘTA ROMÂNĂ

 

 

  Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.
  Magazin
  Favorite
  0 items Coș
  Contul meu