Pantofi de botez pentru fete Anileda Kids. Incaltaminte de botez eleganta si confortabila din materiale de calitate superioara. Completeaza tinuta de botez.

Participând la diferite evenimente dedicate copiilor, cum ar fi botezul, am realizat ca produsele destinate acestora sunt aproape absente pe piata. Astfel, am decis sa ne dedicam crearii de produse de calitate si cel mai important, pantofii de botez.

Ne-am propus să vă venim în ajutor cu produse perfecte pentru cei mici, cu pantofi de botez, creati cu dragoste și atenție, din materiale de cea mai buna calitate. Ne-am propus să oferim produse frumos lucrate, care să reziste în timp și să se bucure de aprecierea părinților și a copiilor. În această eră a consumerismului, vitezei, lucrurilor ieftine, superficiale și prost făcute, Anileda Kids ofera produse de calitate, create cu suflet și atenție, care sa aduca bucurie si satisfactie tuturor.

Noi suntem Anileda Kids – cei care creăm pantofi de botez si imbracaminte pentru suflet, nu doar pentru imagine și estetic.

Despre Anileda Kids

Despre noi...este de fapt, numai despre si pentru voi. Anileda Kids a pornit din dorinta de a crea si dezvolta un brand valoros, care sa ofere produse de calitate pentru copii. Ne-am dorit sa cream produse care sa imbrace, dincolo de trup, sufletul.